Nya aluminiumpaneler

Vi har tagit in en ny leverantör på infravärmepaneler. Det är kvalitetspaneler i aluminium. De finns för både tak och väggmontering. Panelen på bilden är än så långe bara för tak. Det är på väg in glaspaneler som är helt transparenta och liknar våra andra Thermoglass-paneler.
5 års garanti!

Finns I shoppen här: https://powerofsun.se/shop/index.php?route=product/category&path=61_72


Decorkrete

Med Decorkrete kan man skapa unika utrymmen med en känsla för exklusivitet och lyx. Mikrocementbeläggningen är enkel att jobba med och det är möjligt att skapa olika estetiska effekter på väggar och golvbeläggningar, både inomhus och utomhus.

Med Caleo värmefilm innanför blir det än mer exklusivt.
Fönster & Dörrar direkt från fabrik

SVENSKTILLVERKADE FÖNSTER OCH DÖRRAR I PVC

brilliant_profilenergifonster
Beställ era fönster och dörrar av oss till mycket bra priser. Vi kan erbjuda fönster med infravärme i det innersta glaset samt säkerhets-, isoler- eller t ex tonade glas, helt efter era önskemål. Kontakta oss för prisförslag till ditt projekt.

Underhållsfritt PVC-material för fönster, dörrar och vinterträdgårdar. Skräddarsydda enligt era önskemål och mått samt levererade hem till er. Utan mellanhänder kan vi hålla lägre priser samtidigt som vi har högsta krav på kvalitet och hållbarhet. Vitsen med våra fönster är att du aldrig ska behöva byta ut dem igen.

Ny trådlös programmeringsbar termostat

23fa_3
En ny trådlös programmeringsbar termostat som gör det mycket enkelt att installera och kontrollera en infravärmepanel.
5+1+1 dagar samt 4 perioder per dag.

Produkten finns här:

Helt unik design

Elegant design och utmärkt verkningsgrad för det moderna hemmet.
Pasted Graphic