Sätt värmen i golvet, väggen eller taket
Vi besökte en av våra leverantörer i Budapest för att genomgå utbildning i montering av Caleo värmefilm.
En mycket intressant produkt som med fördel kan användas i vägg och tak, inte endast i golv. I golv lämpar det sig bäst med laminatgolv och bygger inte mycket på höjden. Det är dock viktigt med isolering under eller bakom för att skjuta värmen i rätt riktning

Filmen är bara 0,6 mm tjock och är mycket tålig. Hela 92% av dess yta värmer upp massan. Upptäckte snabbt att i vägg är det oerhört skönt med 35C.

Vi har valt att ta hem 50cm bred film med 130W/m2 i effekt. Värmen kommer fort och sedan magasinerar värmen sig i massan under lång tid. Filmen tillverkas i Syd Korea och är en premiumprodukt. Tyst och underhållsfri.
index.php
wallheat_black
application-heating-film-ceiling
floorheat
ceilingheat

Fönster & Dörrar direkt från fabrik

SVENSKTILLVERKADE FÖNSTER OCH DÖRRAR I PVC

brilliant_profilenergifonster
Beställ era fönster och dörrar av oss till mycket bra priser. Vi kan erbjuda fönster med infravärme i det innersta glaset samt säkerhets-, isoler- eller t ex tonade glas, helt efter era önskemål. Kontakta oss för prisförslag till ditt projekt.

Underhållsfritt PVC-material för fönster, dörrar och vinterträdgårdar. Skräddarsydda enligt era önskemål och mått samt levererade hem till er. Utan mellanhänder kan vi hålla lägre priser samtidigt som vi har högsta krav på kvalitet och hållbarhet. Vitsen med våra fönster är att du aldrig ska behöva byta ut dem igen.

Ny trådlös programmeringsbar termostat

23fa_3
En ny trådlös programmeringsbar termostat som gör det mycket enkelt att installera och kontrollera en infravärmepanel.
5+1+1 dagar samt 4 perioder per dag.

Produkten finns här:

Helt unik design

Elegant design och utmärkt verkningsgrad för det moderna hemmet.
Pasted Graphic

Varma fötter och behaglig värme


8b3d66fc0f358bdd00a6d21182b495e8_tepelna-pohoda

Komfort inomhus


Den stora fördelen med de nya generationens ir-paneler är den märkbart förbättrade känslan av varm komfort när man är inomhus. Eftersom infrarvågorna direkt värmer människor samt strålar tillbaka från de omgivande uppvärmda väggarna, golv och möbler är det möjligt att värma rummen till ca 2-3 grader lägre temperatur än vid användning av standardvärmesystem.

Konvektionsvärmesystem utnyttjar den stora temperaturskillnaden mellan den uppvärmda luften och den svala luften i rummet, oberoende av den primära värmekällans typ (elpanna, elelement eller värmepump). Luft används för värmeöverföring - varmluft stiger och kall luft sjunker. Det är mycket varmare vid takytan än nere nära marken, där vi rör oss mest.

För uppvärmningsluft använder det infraröda värmesystemet maximalt 20% energi. infraröda strålar värmer väggar och golv direkt. Det finns mycket liten temperaturskillnad mellan golv och tak i ett rum utrustat med infraröd värme. Faktum är att det vanligtvis ligger runt 1 C° med konvektionsvärme kan temperaturskillnaden vara upp till 10 C°. Med infravärme slipper du frysa om fötterna.