Nya aluminiumpaneler

Vi har tagit in en ny leverantör på infravärmepaneler. Det är kvalitetspaneler i aluminium. De finns för både tak och väggmontering. Panelen på bilden är än så långe bara för tak. Det är på väg in glaspaneler som är helt transparenta och liknar våra andra Thermoglass-paneler.
5 års garanti!

Finns I shoppen här: https://powerofsun.se/shop/index.php?route=product/category&path=61_72


Decorkrete

Med Decorkrete kan man skapa unika utrymmen med en känsla för exklusivitet och lyx. Mikrocementbeläggningen är enkel att jobba med och det är möjligt att skapa olika estetiska effekter på väggar och golvbeläggningar, både inomhus och utomhus.

Med Caleo värmefilm innanför blir det än mer exklusivt.
Finns snart i shoppen
Glaspanel för infällnad i innertak

Vit glaspanel med samma teknik som i våra Thermoglass IR-paneler.
De är primärt avsedda för hängande innertak med 60x60 cm rutnät, men kan även försänkas in i vanligt gipstak så de ligger i samma höjd. De är isolerade på baksidan och blir inte varmare än ca 30-40 C. Yttemperaturen är däremot 130C.
Priser på dessa kommer snart och de finns för leverans om ca 3 veckor.

Egenskaper
Vit IR-panel i glas med unik ThermoGlass®-teknik
- Effekt: 600 W
– Uppvärmningsyta: ca 10-15 m2
– Dimension 590 x 590 x 18 mm
- Idealisk för uppvärmning av kontor, affärer, sjukhus,
industri, bostad och stuga
- Lämplig för montering i innertak eller direkt i/på tak

Takfönster med infravärme

Under våren har vi tagit fram en färdig lösning med takfönster. Takfönstret är en premiumprodukt av trä och är utrustat med vårt Radiant Heating Glass i det inre av 3 glas.
Garantin är 10 år.
Nu kan ni använda ett takfönster som uppvärmning av rummet. Garanterat inget kallras då fönstret håller ca 67C och all strålningsvärme sker in i rummet. Golv och väggar blir varma medan det yttre glaset fortfarande är svalt.
I södra Sverige levererar vi en färdig lösning med installation, plåtning, snickeri och el. Längre upp kan vi också installera om det är flera stycken vid samma tillfälle.
ring oss på 044-20 00 30

takfonsterutsida

Fönster & Dörrar direkt från fabrik

SVENSKTILLVERKADE FÖNSTER OCH DÖRRAR I PVC

brilliant_profilenergifonster
Beställ era fönster och dörrar av oss till mycket bra priser. Vi kan erbjuda fönster med infravärme i det innersta glaset samt säkerhets-, isoler- eller t ex tonade glas, helt efter era önskemål. Kontakta oss för prisförslag till ditt projekt.

Underhållsfritt PVC-material för fönster, dörrar och vinterträdgårdar. Skräddarsydda enligt era önskemål och mått samt levererade hem till er. Utan mellanhänder kan vi hålla lägre priser samtidigt som vi har högsta krav på kvalitet och hållbarhet. Vitsen med våra fönster är att du aldrig ska behöva byta ut dem igen.