Elektrisk golvvärme för enkel installation


Med BVF H-MAT produktsortiment blir installationen av golvvärme enklare och snabbare än någonsin tidigare. Golvvärmemattorna finns för full, extra och komfortuppvärmning. I motsats till traditionell golvvärme är elektriska värmemattor inte inbäddade i betongskiktet utan direkt under kakelplattan eller i flytspackel. Detta förkortar avsevärt den tid som behövs för uppvärmning. Våra golvvärmemattor skapar inga elektromagnetiska fält.Twin ledarteknik - innovativ värmekabel


Unika kvalitets- och garantivillkor. BVFs avancerade elvärmemattor används för att snabbt och ekonomiskt värma alla typer av kaklade golv. Elvärmemattor kan användas vid installation av för hela byggnader eller för komfortuppvärmning av endast ett rum. I BVF-kabeln med tvärkärnvärmeelement går värmekablarna fram och tillbaka, så de behöver endast anslutas på ena sidan. Våra produkter levereras med en 2,5 m lång fabriksinstallerad anslutningskabel som testats flera gånger.


150W/m2
10 års utökad garanti
Kan med fördel installeras i badrumSnabb och enkel lösning

BVF H-MAT har endast anslutningspunkt på ena sidan.
Endast bottenisolering krävs för den mest ekonomiska driften. Den kan läggas direkt på betonggolvet och kan täckas med flytspackel eller direkt under klinkers.

Ring oss för mer information Tel: 044-20 00 30