Brilliant-Design – Det eleganta fönstret


Brillant-Design
Rehau Brilliant-Design är ett mycket elegant och modernt fönstersystem som också är mycket prisvärt. Det är tillverkat av Rau-PVC 1406 vilket är förädlad PVC som både är åldersbeständig och underhållsfri. Det är ett energisnålt fönster som med ett 2-glas energi ger ett u-värde på ca 1,3 vilket gör att man kan sänka sina energiförluster ordentligt. Brilliant-Design är vårt mest sålda fönster och öppnas inåt.

askoffer

feat-brilliant-design


Brilliant-Design Fönstersystem


brilliant-design01_b-400x268. brilliant-design03_b-400x268brilliant-design02_b-400x268. brilliant-design04_b-400x268
Olika hängningsalternativ


Dessa fönster öppnas inåt. Dreh-Kipp fönsterna har även en kippfunktion vilket innebär att man vrider upp handtaget 180° och drar fönstret emot sig. Fönstret tippar inåt och försätts i vädringsläge.
hangningar-bd
Hängningen ses alltid från gångjärnssidan vilket sitter på insidan på Brilliant-Design. På våra offerter/orders ses allting från utsidan där de streckade linjerna visar att fönstret öppnas inåt.
Dessa fönster levereras som 1-luft, 2-luft, 3-luft samt 4-luft både som öppningsbara och fasta fönster. Med post i båge får du ett 1-lufts-fönster vilket ger intryck av ett 2-lufts fönster när man tittar på det. Fast båge kan sättas in i ett fast fönster t ex om man har ett 2-lufts fönster med en öppningsbar del. Den fasta bågen gör att fönstret får ett mer harmoniskt utseende.

Montering
Vi monterar inom en radie av ca 15 mil från Broby. I monteringen ingår rivning av gamla fönster, montering, lister, foder samt plåt.
Om vi monterar har ni även möjlighet att utnyttja rotavdrag för 30% av arbetskostnaden enligt Skatteverkets regler.

VI OFFERERAR ER GÄRNA OM NI LÄMNAR MÅTT OCH UNDERLAG