Brilliant-Design – Det eleganta fönstret


Brillant-Design
Rehau Brilliant-Design är ett mycket elegant och modernt fönstersystem som också är mycket prisvärt. Det är tillverkat av Rau-PVC 1406 vilket är förädlad PVC som både är åldersbeständig och underhållsfri. Det är ett energisnålt fönster som med ett 2-glas energi ger ett u-värde på ca 1,3 vilket gör att man kan sänka sina energiförluster ordentligt. Brilliant-Design är vårt mest sålda fönster och öppnas inåt.

askoffer

feat-brilliant-design


Brilliant-Design Fönstersystem


brilliant-design01_b-400x268. brilliant-design03_b-400x268brilliant-design02_b-400x268. brilliant-design04_b-400x268
Olika hängningsalternativ


Dessa fönster öppnas inåt. Dreh-Kipp fönsterna har även en kippfunktion vilket innebär att man vrider upp handtaget 180° och drar fönstret emot sig. Fönstret tippar inåt och försätts i vädringsläge.
hangningar-bd
Hängningen ses alltid från gångjärnssidan vilket sitter på insidan på Brilliant-Design. På våra offerter/orders ses allting från utsidan där de streckade linjerna visar att fönstret öppnas inåt.
Dessa fönster levereras som 1-luft, 2-luft, 3-luft samt 4-luft både som öppningsbara och fasta fönster. Med post i båge får du ett 1-lufts-fönster vilket ger intryck av ett 2-lufts fönster när man tittar på det. Fast båge kan sättas in i ett fast fönster t ex om man har ett 2-lufts fönster med en öppningsbar del. Den fasta bågen gör att fönstret får ett mer harmoniskt utseende.

Montering
Vi kan erbjuda montering inom en radie av ca 20 mil från Broby till en rimlig kostnad. Detta gäller under förutsättning att kunden köper minst fem enheter (dörrar/fönster) såvida inte montering sker i vårt närområde. Befinner sig huset längre bort än 20 mil är detta något vi diskuterar gemensamt med kunden och beror av antal fönster/dörrar som beställts.
Om vi monterar har ni även möjlighet att utnyttja rotavdrag för halva arbetskostnaden enligt Skatteverkets regler.

VI OFFERERAR ER GÄRNA OM NI LÄMNAR MÅTT OCH UNDERLAG