Pasted Graphic 5

Byt ut dina fönsterkassetter till vårt helt unika värmeglas - Thermo Glass Radiant Active


Pasted Graphic 1
På ytan av det isolerande värmeglaset TG® Radiant Active appliceras ett helt transparent ledande skikt, vilket fungerar som ett uppvärmningselement och producerar strålningsvärme upp till 80° C. Glaset strålar bara framåt så man värmer inte upp trädgården.
Pasted Graphic 3
Visuellt skiljer sig TG® Radiant Active inte från konventionella fönsterglas men erbjuder unika fördelar som du inte hittar någon annanstans. De ger maximal komfort och en helt ny dimension av moderna lösningar för uppvärmning av byggnader.


Maximal värmekomfort


Med hjälp av det högpresterande glaset TG® Radiant Active kan du unna dig ett större fönster och uppnå känslan av gamla kakelugnar eller en öppen eld. Yttemperaturen på glaset kan snabbt ändras beroende på dina behov inom intervallet 25-80° C

Uppvärmningen av TG® Radiant Active kan användas i alla system av fönsterkarmar och alla typer av material som vanligen används - trä, plast, metall. TG® Radiant Active är ansluten till 230 V utan spänningstransformatorer så de är enkla att koppla in. De kan styras av våra termostater eller en dimmer.


4-2
Interior-01_small
2
7
13

b5
b8
8
605ef8e5f7cd8596
11

Obs! Denna produkt kan inte köpas i webshoppen. Vi tar bara emot manuella ordrar.
Beräknad leveranstid ca 3 månader då allt specialtillverkas åt varje kund.

.
Pasted Graphic 4