Så här går det till att köpa fönster av oss1.
Kontakta oss och lämna ert underlag om de fönster/dörrar ni önskar köpa. Vi tillverkar enligt era mått ända ner på exakt millimeter med reservation för den valda modellens max- och minimått. Glöm inte ange om ni önskar att montering ska ingå. Smidigast är om ni har möjlighet att maila oss ert underlag men vi tar naturligtvis emot även via telefon, fax eller vanlig post. Läs mer om vad som kan vara bra att tänka på innan man beställer offert.

2.
Vi gör en offert till er som ni i lugn och ro får läsa igenom. Offerten är giltig i 30 dagar.

3.
Önskar ni gå vidare och genomföra ett köp kontaktar ni oss. Eventuella frågor och ändringar går vi igenom och sedan skickar vi ut ett ordererkännande till er.

4.
Kontrollera att ordern stämmer.
Tänk på att alla fönster/dörrar ses utifrån i ordern. Heldragna streck i fönsterskissen innebär utåtgående hänging medan streckade linjer innebär inåtgående hängning. Om allt stämmer i ordern ber vi er att skriva under den på sista sidan. Sedan kan ni returnera en kopia till oss antingen via vanlig post, mail eller fax. Inga fönster går i produktion förrän den undertecknade ordern är oss tillhanda.

5.
Så fort vi tagit emot den undertecknade ordern sätts den i produktion. Finansiering kan erbjudas räntefritt till privatpersoner

6.
När fönsterna är färdiga kontaktar vi er
. I de fall kunden inte själv har valt att hämta sitt gods använder vi oss av Schenker för våra leveranser. Det är viktigt att ni har lämnat korrekt leveransadress och ett telnr som kan användas för aviseringen.

7.
Vi skickar er en faktura på köpesumman när fönsterna är färdiga.

Fraktkostnader
Privatkunder betalar den faktiska fraktkostnaden upp till ett ordervärde av 25 000 kr (exkl. moms).
Därefter blir det fraktfritt. För gods som överstiger 2 meter i bredd/längd tar vi dock ut frakttillägg pga. den skrymmande storleken. (gäller endast upp till höjd med Gävle och inte till öar)

Övriga kunder betalar alltid den faktiska fraktkostnaden om inget annat har överenskommits.

Fönster och dörrar tillverkas i fabriken i Glimåkra
Många referenser finns att tillgå.