interior

Gå direkt till shoppen buy

askoffer

Revolutionerande, rent och energieffektivt

Infra-paneler för montering på vägg och i tak. Oavsett om det är ett nybygge eller en renovering, är infrapanelen det perfekta valet för dem som letar efter den mest bekväma lösningen för sin uppvärmning. Placerade i ett tak (termiskt rekommenderat) är de diskreta och det påverkar inte inredningen. Kvalitet från Österrike med marknadsledande teknik. Det patenterade grafitpolyamid-elementet ger dig nu högre effektivitet och lägre driftskostnader än någon tidigare infrapanelteknik.

Omdefinierad term av infravärmepanel

Det finns ingen bättre eller mer modern infravärmepanel. Varför har Power of suns´s paneler högre värmeeffektivitet än konventionella värmepaneler? Tack vare nanotekniken Graphit-Polyimide-värmare, ges högre effektivitet jämfört med traditionella "carbon crystal" paneler. Det speciella reflekterande skiktet, skyddat av internationella patent som utvecklats i ett tyskt forskningscenter, speglar 100% av den infraröda strålningen. Panelen kan lätt rengöras och dess yta förblir briljant vit även under extrema förhållanden.Tack vare p5-styrelektroniken utvecklad för de nya generationens paneler är driftstiden verkligen obegränsad, och det är inte längre nödvändigt att ha en liten estetisk ythärdningskristallkornbeläggning. Värmeöverföringsytan på standard-serien är något krökt vid driftstemperatur, vilket maximerar infrarödområdet.


IP 44  

Den nya generationens infraröda paneler uppfyller högsta kvalitet och elektriska säkerhetsbestämmelser. Användningen är säker även vid fuktiga förhållanden.

Underhållsfria

Infrapanelerna är tysta och ger skön effektiv värme. Vid montering i taket stör det inte inredningen. Enkel rengöring är det enda underhåll som krävs.


Tekniken i våra ir-värmepaneler


spectrum
Även solen producerar olika typer av strålar (från mikrovågor till synligt ljus och röntgenstrålning, se diagram till vänster).
Bara strålar som faller i ett viss spektrum (0,75 till 15 mikrometer) ger uppvärmning. Dessa strålar kallas infraröda strålar (A) Nära-, (B) Medel-och (C) Far IR Rays. Det bästa och mest effektiva spektrum för uppvärmning är C-spektrum (Far IR-strålar, från 6 till 10 mikron). Därför är det viktigt att en infraröd panelvärmare producerar de flesta av sina IR-strålar i dess optimala spektrum. Våra paneler producerar 99,82% av sin produktion i C-serien och mer än 90% av det i det optimala spektrat (6 till 10 mikron).
Den absolut skönaste värmen - den är du värd!


Våra infrapaneler är ungefär som traditionella kakelugnar. Först värms objekten i rummet och sedan luften för en behaglig värme och komfort. Strålningsvärme kräver inte dyr luftcirkulation, vilket är principen i ett vanligt värmesystem. Minskad luftcirkulation bidrar även till att upprätthålla en renare, dammfri miljö som är speciellt uppskattad av dem som lider av allergi och astma.

Pasted Graphic 2 bvfapphand.png Pasted Graphic 3

För att styra dina infravärmepaneler måste du koppla till en termostat. Vi har ett flertal termostater från avancerade appstyrda till enklare plugin. Med en bra termostat hålls en jämn temperatur och du sparar ytterligare energi.Efter att ha använt infravärmepaneler ett tag är det svårt att vilja ha något annat då komforten är påtagligt skön. Prova du med!kallras


"Vid kallras orsakad av en kall altandörr eller dålig isolering upplevs obehag och drag. Här får man ett mycket bra resultat med infravärmen. Det blir som ett lock över det kalla. Hela rummet får en helt annan karaktär i värmen. Likaså är det en bra lösning när golvvärmen inte räcker till eller har lagt av. Våra paneler sprider värmen i ca 100-120 grader. Värmen har en mycket mjuk karaktär. Golven och väggarna blir betydligt varmare än med konventionell värme. Det blir nästan jämnvarmt i de olika luftskikten i rummet. Inga mer kalla golv."PionThermoglass-1140x300_01
Pion ThermoGlass. De mest exklusiva panelerna med många fördelar som; mer effekt, endast 83,5 cm breda och låg vikt. Passar in överallt och ger mycket skön värme. Finns i effekter från 440W - 1400W.

Pasted Graphic 4

Pion ThermoGlass uppe till vänster är enklast att montera och har en rad fördelar med sin mindre storlek, högre effekt och möjlighet att kunna vinkla den in i rummet. Det är en premiumprodukt som tillverkas i Ryssland. Exklusiva och mycket effektiva. Spegeln till höger finns i 2 storlekar 60x60 samt 60x90 och passar in i alla badrum eller varför inte i hallen. Spegeln tillverkas i Österike och har den senaste tekniken i sig.